930 Arctic Route Tromsø – Lofoten.

Jeg skulle egentlig kjøre transfer fra hoteller til flyplassen og omvendt i dag. Så, i går fikk jeg spørsmål om å kjøre «Senja» og det er en av mine favoritter. En skikkelig lang vakt, men det er natur, forandringer hele veien og masse flotte folk. Jeg skal nå innrømme at jeg er litt mer en sjåføren på turen. Mange er på gjennomreise og har droppet tur med guide. De spør og jeg forteller … og forteller … moro. Jeg er av den oppfatning at de skal få en fin slutt på, eller god start på sitt besøk hos oss. Det er utrolig hyggelig å takke av de reisende når de smilende går av bussen og vinker oss god tur videre.

Turene produseres og levers av Best Arctic, Bussring as er en del av Best Arctic og står for kjøringen. 

Turen jeg kjører går fra Tromsø via Sommerøya og til Gryllefjord. Her setter jeg av de reisende som går på ferga. Jeg tar med reisende som kommer med ferga fra Andenes og skal i retning Tromsø. De reisene jeg setter av tar fergen videre til Andenes og blir møtt av en kollega med en ventende buss fra Bussring, som tar dem videre ut i Lofoten. 

Som sakt har jeg kjørt til Gryllefjord, der jeg snur …  tror jeg må pakke sekken og ta turen helt ut en gang, med buss. Må jo vite hva vi driver med tenker jeg. 

 

 

Det er stort press på denne strekningen og kaia er overfylt og køen står langt opp etter veien. Når jeg dro derfra i dag stod det igjen mer en 50 biler i kø og flere kom mot oss på turen.  Det tar ca 2 timer før ferga er tilbake og som sakt køen bare økte. Hvor mange biler denne ferga tar? Tja … ukvalifisert gjett er ca 50 og det er tre avganger hver dag 13, 15 og 17. Det er lite jeg forstår av så lite kapasitet på denne ferga … og antall avganger … 3 daglig i høysesongen. Turistene ser ut til å bry seg lite, og venter tålmodig i køen. Helt greit å jobbe når presset er som størst, så ta jeg ferie når det har roet seg litt og plassen er “romsligere”. Har alltid sakt at jeg liker å være på tur når turistene har dratt hjem 😉

En fin dag på jobb, på en tur jeg veldig gjerne kjører. 

 

 

I morgner er det kort dag, med lokal kjøring. Det passer helt perfekt etter ei lang økt i dag. 

God natt og sov godt ❤️

… vi hørs … 

 

Tusen takk for at du kikker innom bloggen min. Liker du deg her og tror andre kan være interessert, setter jeg pris på om du deler 😌 Du finner link til blogginnleggene og film snutter jeg tar på turene her: Facebook og  Instagram

Nå snakker vi en grusom blåmandag 🤯

Kensi mor har hatt litt ubehag i ene øret. Vi var hos dyrlegen som renset etter alle kunstens regler. Nevnte i forbifarten at det kunne være en form for allergi. Nei takk, det er et udiskutabelt emna. Kan helt fint klare oss uten det ja. 

Så har hun klødd litt nå og da før jeg dro til Oslo, men det var ingen tegn til … ja som jeg kunne se .. at det fortsatt var vondt. Kom hjem i går, og hun hadde et par runder med bakfoten mot hode … og noen ganger øre. Jeg strøk henne over hode og ørene og hun gjorde ingenting ut av det. 

Stod opp i morges … hun ble liggende ved senga, kikket på meg og la seg ned igjen. Jeg fant fram klær og remediene jeg trenger på jobb … hun var fortsatt på rommet. Jeg stod på badet og var i ferd med å kle av meg for å ta en dusj … da kom hun ut og satte seg ned, så på meg med et helt nifst blikk, de ene øret hang og holdingen var «jeg gir opp».

Bare se det blikket 🤕

 

Ingen dusj her nei, jeg slapp alt jeg hadde, på med klær, ut i bilen og til dyrlegen. Når vi kom inn så damen bak disken på oss og var i ferd med å finne en time til oss. Jeg fortalte at det var litt vanskelig for meg akkurat i dag, så damen sa at jeg skulle la henne bli igjen for dyrlegen som skulle se på henne var straks på plass. Jeg dro hjem og måtte bare få på meg uniform og komme meg på jobb. Ingen frokost, glemte matpakke, stikkingen lå igjen hjemme …. HYYYYL 

 

De ringte de fra vet kontoret, det var en kraftig ørebetennelse på ene siden, litt mindre på andre. Bedøvelse var satt, hun ville bare informere før hun gikk  igang nede i øret hennes. 

Jeg hentet henne og hadde avtalt med en god venn at hun skulle få være der til jeg var ferdig på jobb. Takk og lov for sånne folk, og nå har jeg fått noe slike rundt meg. Det hadde blitt trasig uten hver og en av dere som bestandig stiller opp. Føler at jeg er skikkelig bortskjemt 🫶🏻 Tusen takk.

Dyrlegen antyder igjen at hun er litt redd det kan være en form for allergi … det har jeg sakt at jeg klarer meg helt fint uten … men hun hører nok dårlig på det øret 🤭 Nå blir det medisiner i ca 14 dager så skal vi følges opp underveis og forhåpentlig blir det bra igjen og vi ture frem i livet som ingen ting har skjedd … så har jeg å tenkt å gjøre det uansett 😉

Nå må jeg skynde meg å sove … for snart går det en ny buss tur… og den skal jeg kjøre.

God natt ❤️

… vi hørs …