På flyttefot

 

Dro etter jobb på tirsdag kveld mot Alta. Det var aldeles nydelig vær, sol fra blå himmel og deilig temperatur. Heldigvis hadde jeg sola i ryggen eller fra siden på turen, for den midnattsola kan være trasig midt i mot. Vi hadde flere stopp underveis, både fordi vi trengte begge to å strekke på beina, og det var mye fine bilder underveis. 

 

Jeg har vært på YSK kurs i Alta, et utrolig godt opplegg og holdt kurs av Ann Lillian Steine fra Transportrådgivning. Jeg kan bare anbefale kurs fra denne leverandøren. Faglig god, og kjempe flink å lære bort. Moro når kurset “går av seg selv”. 

Etter kurset var det å pakke bilen og fyke av sted igjen. Denne gangen skal min fot bli der den hører hjemme, det er venninna mi som flytter til Tromsøbyen.  

Var innom “gamlejobben” … men det var ingen hjemme 🥴 Så gutta ute i bil, hyggelig å se at de gjør det bra og er en del av trafikkbildet i Alta. 

 

Langs veiene rundt om treffer vi ofte på disse vakre skapningene. Nå har kalvene kommet og de er så nydelige 🫶🏻

 

Brekker er blir vakre og fosser … må jo ta tid å komme hjem 🥰

Nærmer oss slutten på turen vår. Symfoni på himmelen med sol og skyer som solister … ja …sukk …

Sovende soldat  

 

Vi er to jenter som begge skal etablere oss i byen. Det er en utfodring … nei! Det er et PROBLEM her i byen. Selv har jeg ingen egenkapital, jeg har en stilling som er time avhengig, så muligheten er å leie … Så skal jeg etablere meg på nytt (igjen) … må ha ca … alt. I tillegg har jeg også behov for bolig der min kjære samboer kan være med, og jeg trenger en bolig som er tilrettelagt slik at rullestolen får plass. Her i byen svømmer det av Airbnb om vinteren så de fleste hybel/leilighetene er ledig i sommer. Ja, og hva skal jeg gjøre til vinteren da 🤔 joooooda, masse flotte fine leiligheter som er tilgjengelig …  men asså … det koster altså en månedslønn for meg. Jeg hater litt disse Airbnb greiene, selv om jeg utmerket godt forstå at huseiere leier ut en uke for det samme jeg betaler i mnd. Det jeg har problem med å forstå er at kommunen ser ut til å ha null kontroll på det som skjer. Utbyggingshastigheten er relativt stor her, og alle vet at svært mange av disse leilighetene som bygges, aldri vil ha fastboende leietakere. Kjenner at det gjør meg litt motløs … og jeg tenker litt på å kanskje flytte litt på meg. Det er flere steder rundt om som har behov for buss sjåfører eller lastebil kusker … og det er både ledig og rimeligere alternativer på boligmarkedet. Må tenke veldig på akkurat det her tror jeg. Nei, nordover er uaktuelt, det er prøvd og sjekket ut. Grensa for sørover er Nordland … huff jeg syns dette er vanskelig. Jeg trives så innmari godt i denne rare hovedstaden vår i nord, og jobben begynner jeg også å få litt sving på. Er absolutt ingen dårlig sak å kjøre flybuss, unger til bading eller turister på sightseeing. 

 

Ha en god kveld og natt ❤️

… vi hørs …

 

 

Tusen takk for at du kikker innom bloggen min. Liker du deg her og tror andre kan være interessert, setter jeg pris på om du deler 😌 Du finner link til blogginnleggene og film snutter jeg tar på turene her: Facebook og  Instagram

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg